Gracias por contactar!

Email
Asunto
Mensaje
Open/Close

L'any 2019 va ser la millor temporada per en Hans: bona forma física, bona resistència i bons resultats en la taula de puntuacions.

Al 2020 va arribar el COVID, alentint els entrenaments i aturant per complet les competicions.

És per això que aquesta primera carrera del 2021 ha estat molt important. Cada any suma, en Hans segueix lluitant però els joves competidors són un dur rival.

La copa d’hivern WINTERPOKAL que es celebra a Alemanya del 26/10/20 al 28/03/21 és una competició d’entrenaments on per cada 15 min d’entrenament atorguen un punt.  En Hans participa amb un equip de 5 corredors més i la seva posició en aquest moment és la 136 sobre 2300 participants.

 

Aquesta competició es una motivació extra per tots els corredors que hi participen, sobretot en aquesta època de pandèmia que ens ha tocat viure.

Hans combina entrenaments de Power training amb entrenaments més suaus.  Els primers els realitza a la muntanya, amb desnivells considerables. Son entrenaments molt curts, de no més de 5 minuts, on enforteix musculatura y adquireix força als braços i al pit.  Els segons son en terreny pla, més llargs de durada i que li serveixen per agafar fons físic i  baixar les pulsacions.

Hans entrena de 10 a 15 hores a la setmana intercalant els dos tipus d’entrenaments esmentats, de manera setmanal: 1 setmana d’entrenament de força, la següent de fons i una tercera en la que combina els dos tipus.  A més a més, entrena unes quantes hores al gimnàs, fent peses per no perdre la tonificació muscular i estar en plena forma física quan comencin les competicions.

Hans segueix sent un exemple de superació i esforç per tots nosaltres. Estem orgullosos de ser partícips de la seva carrera esportiva.

Pàgina 1 de 48

Contacte

Clic aquí per contactar-nos.

C/Travessera de Gràcia 62, At. 7.  
08006 - Barcelona-Espanya

C/Cantabria, 10 - POL INDUSTRIAL EL COLADOR, onda,
12200 - Castellon - Espaya

Telf.: +34 934 147 227

Fax: +34 934 142 837

E-mail:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&